Garanti

Glas med garanti

Garanti – AZ Glas er en seriøs glarmestervirksomhed med stor ekspertise inden for alle typer glasløsninger. Vi har altid fokus på højt serviceniveau og kvalitetsarbejde, til aftalt pris og tid.

Men derud over er vi også medlem af Glarmesterlauget, hvilket for dig som kunde betyder tryghed, sikkerhed og kvalitet – hver gang!

Som kunde hos AZ Glas, er du altid sikret professionelt glarmesterarbejde i høj kvalitet. Vi benytter ligeledes altid de bedste produkter, og finder i samråd med dig, rette løsning til netop din opgave.

Den bedste sikkerhed for håndværksmæssigt korrekt udført glarmesterarbejde, får du ved at benytte dig af en glarmester, der er medlem af Glarmesterlauget i Danmark – ligesom AZ Glas er.

Og hvad betyder det?

Glarmesterlauget har en garanti- og klageordning ”GLAS MED GARANTI”, der omfatter alle medlemmer og deres kunder. Ordningen sikrer dig, hvis du oplever fejl eller mangler ved udført arbejde.

Læs mere om Glarmesterlaugets Garantiordning, og hvilke punkter garantien dækker.

Garanti

Tryghed, sikkerhed og kvalitet – hver eneste gang!

Hvis du mod forventning ikke er tilfreds med vores arbejde, må du endelig kontakt os. Vi gør alt for at sikre, du bliver tilfreds med vores arbejdet i forbindelse med din opgave.  

 

Hvis det ikke er nok, har du mulighed for at klage til Glarmesterlaugets Garantiordning, Gothersgade 160, 2.th, 1123 København K.