Glarmester Slagelse

Brug for en erfaren og dygtig glarmester til din glarmester opgave?

Glarmester Slagelse – AZ Glas i Slagelse er et mindre glarmesterfirma, der tilbyder alle former for glarmester opgaver for både private, erhverv, kommuner, institutioner, kirker m.v.

Selv om vi er et mindre firma, er vi en seriøs virksomhed med stor ekspertise inden for glarmester faget.

Vi udfører glarmesterarbejde i Slagelse og omegn – som eksempelvis følgende opgaver:

Alt selvfølgelig EFTER MÅL…

Hos os er du altid sikret kvalitetsarbejde af en faguddannet glarmester, der arbejder med stor passion inden for glarmesterfaget. Det er vigtigt for os, at vi altid har en tæt dialog med vores kunder, og er gode til at rådgive under hele forløbet. På denne måde sikre vi os, at slutresultatet lever op til kundens ønsker og forventninger.

Vi udfører alle opgaver med stor faglig stolthed og godt håndværk – professionelt og hurtigt – til en god pris.

Glarmester Slagelse

Døgnservice glasskader Slagelse

Er uheldet ude og får du brug for en glarmester, kan vi kontaktes hele døgnet på telefon 30 30 00 42. Dette kunne eksempelvis være i forbindelse med indbrud, stormskader, hærværk eller andre typer forsikringsskader. I disse tilfælde er det vigtigt med hurtig udrykning og afdækning (vi afdækker din rude ganske gratis – hvis vi efterfølgende får lov at udbedre skaden).

AZ Glas tilbyder døgnvagt i Slagelse og omegn. Kontakt os derfor endelig, hvis du har brug for en glarmester med døgnservice.

Er uheldet ude – skifter AZ Glas i Slagelse din rude!

 

Priser på glarmester arbejde i Slagelse

Priser på glarmesterarbejde hos AZ Glas, er på et niveau, så alle kan være med. 

Du får hurtigt en pris på din opgave, hvis du opgiver målene til os. Vi vil dog helst ud og se på opgaven, inden vi afgiver et tilbud, så vi sikre, at der er taget højde for alle vigtige parametre, såsom korrekt opmåling og rådgivning om de forskellige muligheder, afhængig af opgavens art.

Vores firma holder til i Slagelse og udfører glarmester arbejde i de omkringliggende byer såsom: Flakkebjerg, Dalmose, Boeslunde, Vemmelev, Stillinge Strand, Skælskør og Bisserup – og er dermed din lokale glarmester Slagelse.

Du kan kontakte os på telefon 30 30 00 42, hvis du har behov for en dygtig glarmester i Slagelse – og ønsker et seriøst, uforpligtende tilbud på din glarmester opgave – til en god pris.

 

AZ Glas – Glarmester Slagelse:

Slagelsevej 16
4200 Slagelse
Telefon 30 30 00 42