Glarmester Sorø

Mangler du en erfaren og dygtig glarmester?

Glarmester Sorø – AZ Glas i Sorø er et mindre glarmesterfirma. Vi tilbyder alle former for glarmester opgaver, og er en seriøs virksomhed med stor ekspertise inden for glarmester faget.

Vi udfører professionelt glarmesterarbejde i Sorø og omegn for private, erhverv, institutioner, kommuner m.v. i forbindelse med forskellige opgaver såsom:

Alt er selvfølgelig EFTER MÅL..

Hos os er du sikret kvalitetsarbejde, som altid bliver udført af en faguddannet glarmester, med stor erfaring og passion inden for glarmesterfaget. For os er det ligeledes vigtigt, at have en tæt dialog med alle vores kunder – men også at vi giver den bedste rådgivning under hele forløbet. Dette for at sikre, at slutresultatet lever op til kundens ønsker og forventninger.

Vi udfører alle opgaver med faglig stolthed og bedste håndværk – professionelt, hurtigt og til selvfølgelig til en god pris.

Glarmester Sorø

Døgnservice glasskader

Er uheldet ude, og har du brug for en glarmester, kan du kontakte os hele døgnet på telefon 30 30 00 42. Det kan eksempelvis være i forbindelse med en stormskade, indbrud, hærværk, en forsikringsskade eller en anden glasskade. I sådanne tilfælde er det vigtigt, med hurtig afdækning, hvis skaden ikke kan repareres med det samme. (Vi afdækker ganske gratis – hvis vi efterfølgende får lov til at udbedre skaden).

AZ Glas i Sorø tilbyder døgnvagt i Sorø og omegn. Kontakt os derfor trygt, hvis du har brug for en glarmester med døgnservice.

Er uheldet ude, skifter AZ Glas hurtigt din rude!

 

Priser på glarmester arbejde i Sorø og omegn

Priser på glarmesterarbejde hos AZ Glas er på et prisniveau, så alle kan være med. Men da opgaven og materialer varierer fra opgave til opgave, gælder det samme for prisen. Du kan hurtigt få en pris på din opgave, hvis du opgiver alle mål til os.
Dog vil vi helst gerne ud og se op opgaven, afhængig af opgavens art, så vi derved sikre, at der er taget højde for de mange vigtige parametre, såsom korrekt opmåling og rådgivning om de div. muligheder m.v.

Vi holder til i Sorø, men udfører glarmester arbejde i alle omkringliggende byer såsom: Pedersborg, Frederiksberg, Fjenneslev, Munke Bjergby m.v. Vi er din lokale glarmester i Sorø.

Kontakt os trygt på 30 30 00 42, hvis du mangler efter en dygtig glarmester Sorø – og ønsker et uforpligtende, seriøst tilbud til en god pris.

 

AZ Glas – Glarmester Sorø:

Slagelsevej 16
4180 Sorø
Telefon 30 30 00 42