Lavenergiruder-termoruder

Lavenergiruder-termoruder er noget de fleste får udskiftet for opnåelse af flere fordele. 

Det er dog ikke altid nødvendigt at skifte hele dit vindue eller dør. En løsning kan være blot at skifte selve ruden. Det kommer nemlig helt an på hvilken type af vinduer eller døre du har og hvor gamle de er.

Det er her AZ Glas kan hjælpe med at rådgive dig bedst muligt, nemlig ved at gennemgå, hvad præcist det er du ønsker,  at der skal afhjælpes.

De væsentligste forskelle på en almindelig termorude og en lavenergirude er:

  • Lavenergiruder
    I en lavenergirude er laget mellem glassene fyldt med en gasart, dette vil typisk være Argon. Der er en tynd metalbelægning på glasset som gør at solens stråler kan passere, men varmen fra huset holdes tilbage. Lavenergiruder findes også i forskellige versioner, som vi vil rådgive dig om.
  • Termoruder
    Fungerer på sammen måde som lavenergiruden, dog uden den tynde metalbelægning på glasset.

Ruderne kan også leveres matte, så du undgår nysgerrige blikke men stadig får lyset ind i rummet. Eller de kan leveres med solafskærmning i selve ruden. 

Se eksempler på udskiftning af ruder.

 

Lavenergiruder-termoruder

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt os for mere info om lavenergiruder/termoruder eller ring på telefon 30 30 00 42 for et uforpligtende tilbud på nye ruder til dit hjem.

Vi er en seriøs virksomhed med stor ekspertise inden for udskiftning af lavenergiruder-termoruder.

Galleri


Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 34 in /var/www/azglas.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_tagcloud/package.module.nextgen_basic_tagcloud.php on line 183